Пазарджиклия сподели запис от видеорегистратора на автомобила си. Клипът показва кола, която

...
Пазарджиклия сподели запис от видеорегистратора на автомобила си. Клипът показва кола, която
Коментари Харесай

Шофьор от Пазарджик едва избегна катастрофа с дете

Пазарджиклия показа запис от видеорегистратора на автомобила си. Клипът показва кола, която ще прави десен завой. В момента на завиване мъжът набива спирачки, а от негово дясно изкача младо момче с електрическа тротинетка. За благополучие, с помощта на бързите реакции на лидера, не се стига до случай.

След това детето си продължава.

" Днес му се размина а на следващия ден? Утре... може би МБАЛ ", написа мъжът в обява в обществените мрежи.

Водачът прецизира, че се е движел с до 25км/ч, до момента в който скоростта на електирческото возило била двойно повече.



277 са случаите с този вид транспортни средства единствено за лятото. Това демонстрира статистиката на Министерство на вътрешните работи. При тези произшествия гибелта са си намерили 7 индивида.

" Детето е решило на играе на съветска рулетка с живота си ", написа коментираща. Други упрекнаха родителите и метода им на образование. " Родители, възпитавайте децата си по какъв начин да се движат с следващата си волност, с цел да не плачете и да си скубете косите откакто стане пакост. Лошото е, че когато стане пакост горят две къщи - на потърпевшия и на почтен попаднал в патова обстановка ", споделя консуматор.

" За мен отговорни са родителите, че са закупили този тротинетка ", показва мнението си жена. " Родителите би трябвало да научат децата си по какъв начин да се движат по пътя, не може да упрекваме децата в случай, че не са научени ", прецизира мъж.

" Обществото е болно. На първо място са родителите, които не са построили у детето си морални правила, възприятие за отговорност, дисциплинираност, смирение, съзнание. "

Някои упрекнаха водачът, че не си е гледал в огледалата. Водачът отговори, че се изпреварва отляво, не отдясно.

Снимки: Стопкадри, Димитър Чонгов, посредством Facebook

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР